Inredning och möbler

Det svåraste att köpa till en ny lägenhet eller ett nytt hus är möbler. Allt ska ju passa ihop när det gäller material på stolar, bord, hyllor och skåp. Dessutom är det viktigt att färgerna passar ihop och att stilarna är desamma. Annars är det lätt att det ser ut som om man handlat möbler vid tio olika decennium. Något som är väldigt modernt nu men som jag personligen har väldigt svårt för är den moderna stilen med plast. Plaststolar och bord har blivit väldigt populärt på senaste tiden och det verkar inte heller minska.

Något annat som blivit väldigt populärt är taklampor med genomskinligt tyg där man ser hela glödlampan igenom tyget. Inte heller det gillar jag. Jag gillar mer traditionella möbler. Massivt mörkt trä, till exempel valnöt och körsbär tycker jag aldrig blir omodernt och det passar överallt. När jag inredde min lägenhet försökte jag köpa alla möbler på samma ställe. Butikerna brukar på något sätt ha ett tema i butiken vilket gör att det är större chans att hitta möbler som passar ihop om man köper dem på en gång. Det är mitt främsta tips när det gäller inredning!

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>