På med vinterdäcken!

Tänkte åka iväg och byta till vinterdäck Göteborg nu i veckan, men det får nog vänta. Bilverkstäderna har fullt upp och den första lediga tiden jag hittade var inte fören på fredag, alltså nästan en vecka fram i tiden. Imorgon är det dags för det första riktiga vinterovädret här i västra götaland och då är det ju bäst att ha förberett sig med vinterdäcken på.

Nu blir det ju tyvärr inte så eftersom ingen kan ta emot min bil för ett byte så jag får nog åka kommunalt till jobbet den här veckan. Jag ger mig inte ut i trafiken så här.

Läser man tidningarna under sådana här väderförhållanden så förstår man att vinterdäck är nödvändigt. Det skrivs om mängder med bilolyckor varje dag det är halt, och något sådant vill man ju inte vara med om.  Det hade ju varit rätt skönt att ta ledig någon vecka för att ta sig till ett varmare land just nu men tyvärr är det massor att göra på jobbet och jag behöver pengarna så de blir ingen resa den här vintern.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>